19/09/2015

Bericht

Logo Instapdag

15 showroomeigenaren aan het woord

Sep 7, 2015 - (Nieuws)

Benieuwd wat je te wachten staat als je tijdens de Instapdag een showroom gaat bezoeken? Dit zijn 15 van de vele enthousiaste elektrisch rijders aan het woord die je op de Instapdag kunt uitvragen over hun ervaringen.

Wil je langs bij een van deze showroomeigenaren? Vind de showroom op de kaart door zijn of haar woonplaats in te voeren!

Marie-Madeleine uit Loenersloot
Auto: BMW i3

Mijn Instapdagactie? Een ritje met de eigenaar van deze fantastische auto. De auto wordt opgeladen met stroom van eigen zonnepanelen. En een blik duurzaamheid krijg je cadeau!!! Ik vind het belangrijk om duurzaamheid te promoten. Elektrisch rijden draagt hiertoe bij.

Jan uit Zuid-Beijerland
Auto: Renault ZOE

In bezit van elektrische auto vanaf febr. 2015 . Laad thuis met laadstation uit stroom van eigen zonnepanelen. Kan veel vertellen over elektrisch rijden en vooral “laadpalenstress” :-)

Desiree uit Beek
Auto: Nissan LEAF

Bij ons wordt de accu geladen met zonnestroom. Je kunt ook komen proeven van appeltaart van appels uit eigen tuin, biologisch dus.

Ik wil iedereen laten ervaren hoe heerlijk een elektrische auto rijdt en dat je met de actieradius in Nederland goed uit de voeten kunt, iets wat veel mensen onterecht afschrikt.

Paul uit Noordwijk
Auto’s: oa. BMW i3

Ik zie het elektrisch rijden als het enige alternatief voor het gebruik van fossiele brandstoffen. En sinds ik elektrisch rijd ben ik alleen maar enthousiaster geworden, het is een beetje een way of life geworden. Niet alleen rijdt het heel lekker, relaxed en stil, maar ook word ik blij van de gadgets en apps die erbij horen. Ik draag mijn enthousiasme graag over, want zou het heel gaaf vinden als veel meer mensen de overstap maken naar elektrisch rijden.

Leontine uit Soest
Auto: Renault ZOE

Meer weten hoe elektrisch rijden bevalt? Het zelf ervaren, een ritje meerijden? Weten hoe je de auto oplaad? Hoe ver je ermee kan rijden? Ik vertel je er graag over en je kunt het zelf ervaren deze middag in Soest.

Wij hebben onze elektrische auto nu ruim anderhalf jaar en het bevalt iedere dag nog goed! Ik merk dat veel mensen nog zorgen hebben over de actieradius. Dat is in veel gevallen niet nodig, ik wil laten zien dat elektrisch rijden een volwaardig alternatief is. Ik deel graag mijn eerlijke ervaringen met anderen.

Frits uit Zwijndrecht
Auto: Citroën C-Zero

Mijn C-zero is 100% elektrisch en wordt geladen met de zonnestroom van 18 panelen op het dak. Wil je eens ervaren hoe fijn het is om stil, schoon en pittig te rijden? Stap dan graag in en rij deze dag een stukje met mij mee.

Don uit Stellendam
Auto: Renault ZOE

Mijn auto wordt opgeladen met stroom van eigen zonnepanelen. Ik rij dus bijna gratis. De ZOE rij ik zakelijk. Over het fiscale aspect kan ik je ook het eea vertellen. Als je eenmaal een elektrische hebt gehad kun je eigenlijk niet meer terug naar de verbrandingsmotor. Dat is een geschok en een gedoe. Elektrisch heeft één versnelling en de kracht is enorm. Ook het onderhoud en de grote beurt stellen in tegenstelling tot een verbrander niets voor.

Remco uit Amsterdam
Auto: Tesla Model S

Tijdens de instapdag kan je een stukje rijden met onze Tesla en vertellen we je alles over onze ervaringen van een jaar rijden., opladen en op vakantie gaan. Waarschuwing: Als je er eenmaal in gereden hebt ben je verkocht.

J.M. uit Oudemirdum
Auto: Renault ZOE

Onze Renault Zoe wordt opgeladen door onze eigen opgewekte stroom. Deze stroom wordt opgewekt via biovergisting, windmolen en zonnepanelen.

Mijn motivatie om mee te doen met de Instapdag? Om een ieder even te kunnen laten proeven aan de luxe van een elektrische auto.

Gerald uit Best
Auto: Renault ZOE

Ik doe mee om anderen te enthousiasmeren. Eigen stroomvoorziening dmv een Zonneveld. Zonnepanelen verweven in de natuur met fruitbomen, kikkerpoel, dieren. 2 Zoë Renault wat fantastisch rijdt en 2 oplaadpunten.

Kees uit Rotterdam
Auto: Renault ZOE

Waarschuwing: elektrisch rijden is besmettelijk!

Ronald uit Groningen
Auto: Tesla Model S

Geen toeters of bellen als je bij mij instapt, wel een Tesla Model S en tevens een plug-in hybrid Toyota Prius. Ik ben van harte bereid om mijn praktijkervaringen over elektrisch rijden te delen met geinteresseerden.

Remco uit Vleuten
Auto: Renault ZOE

Waarom ik meedoe met de Instapdag? Omdat veel mensen nog geen idee hebben van hoe fijn elektrisch rijden is. Kom kennis maken met elektrisch rijden op de zon! Mijn dak levert ruim 40.000km aan stroom op per jaar.

Sebastiaan uit Beesd
Auto: Nissan LEAF

Mijn Instapdagactie? Een eerlijk verhaal over elektrisch rijden met alle voor- en nadelen. Ik wil mijn omgeving kunnen laten ervaren wat het is om elektrisch te rijden.

Irmy uit Eindhoven
Auto: Renault ZOE

Beste buurt-/stadsgenoot, sinds kort rijd ik een Renault Zoe; een volledig elektrische auto. Heel gaaf maar ook even wennen!

Ik ben ervan overtuigd dat we in Nederland met zijn allen de komende jaren veel meer elektrisch gaan rijden. Ik wil je graag vertellen over mijn tips en ervaringen en je natuurlijk even een kijkje laten nemen in mijn auto! Kom je langs?

Hoofdpartners