19/09/2015

Bericht

Logo Instapdag

Zet je autodeuren open of stap in

Jul 23, 2015 - (Nieuws)

Trotse e-rijders zetten hun elektrische auto’s in de spotlights en laten deze ervaren door buren en vrienden, bekenden én onbekenden. Een soort Open Huizen Dag dus, maar dan met elektrische auto’s!

Iedereen die voor het eerst in een elektrische auto rijdt, is onder de indruk. Van de prestaties, van de stilte en van de voordelen voor het milieu. Natuur & Milieu is ervan overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst heeft en wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met elektrisch rijden.

Daarom organiseren wij op 19 september de Instapdag: trotse e-rijders zetten hun volledig elektrische en plug-in hybride auto’s in de spotlights en laten deze ervaren door buren en vrienden, bekenden én onbekenden. Een soort Open Huizen Dag dus, maar dan met elektrische auto’s!

Natuur & Milieu nodigt alle trotse eigenaren van een elektrische auto uit om op 19 september hun autodeuren open te stellen. Meld jouw showroom nu aan! (Nog) geen elektrische auto? Bezoek dan een showroom bij jou in de buurt en stap in!

Hoofdpartners